Rekommendera sidan på Facebbok

Varumärken

Nuxe

Nuxe Logo

Nuxe är ett hudvårdsmärke med allt från ansiktsvård till underbara kroppsoljor och krämer. Nuxe’s produkter är hud-, miljö- och djurvänliga. Tidigare har man kunnat hitta produkterna på bland annat Åhléns och NK, men nu lanseras de även hos landets hudvårdssalonger. Nuxe produkter innehåller enbart vegetabiliska oljor (oljor från gurkört, sötmandel, kamelia, sheanöt och johannesört) kombinerat med exklusiva eteriska oljor, blomextrakt och vitaminer. Nuxe innehåller inga mineraloljor, inga animaliska ingredienser, ingen syntetisk parfym, inga färgämnen och har inte testats på djur. Nuxe skapades 1991 för att täcka ett behov hos kvinnor på en heltäckande kosmetiskt hudvårdserie och praktiskt utformade förpackningar. Efter att hudserien lanserats blev Nuxe multifunktionella hudvårdserie genast en kultprodukt och används i dag av de flesta länder.

Nuxe säljs av: Pomeline

Caudalie

Caudalie Logo

Vad står Caudalie för?

Caudalie består och står för naturliga, miljövänliga och aktiva ingredienser i sina kosmetiska salongsprodukter där druvan är huvudingrediens.
Caudalie är emot djurförsök . Vinets druvextrakt som används i Caudalie produkter kommer från vingårdarna i Bordeaux, Champagne och Bourgogne.

Organisk vatten från druvan, olja från druvkärnor, Vinolevure ®
Växtoljor från (rättvis handel med; Argan, gurkört , nattljus , hibiskus , sesam )
Fuktgivande aktiva ingredienser ( Cassia angustifolia , ärtor )
Rättvis handel. Naturliga emulgeringsmedel, kamomill , linfrö, Avokado och aprikos, Ginseng , ingefära , echinacea, Apelsin och citron Extrakt av indisk citron , enbär , geranium , rosmarin och färsk pepparmynta.

caudalie produkter

Caudalie varumärke värnar aktivt om miljö.

Caudalie värnar om att Skydda skogen med återplantering av träd och hjälper med att utveckla hållbar palmolja under ansvarsfull odling och stödjer de lokala producenter samt utveckla en hållbar, ekologisk och rättvisemärkt kosmetiskt producerande industri. Varumärket Caudalie har bestämt sig och arbetar med för att skydda planeten och skänka minst 1 % av sin omsättning till miljöorganisationer. När du köper Oljor från varumärket Caudalie så stödjer du företaget med att plantera ett träd i Andinska Amazonas i Peru. Redan nu har minst 150 000 träd återplanterats. Företagets projekt på Tesso Nilo , på ön Sumatra bidrar till att skydda det sällsynta arter som hotas av avskogning , främja utvecklingen av hållbar palmolja , och att hjälpa lokala samhällen att bättre försörja sig själva i framtiden. Under de kommande tre åren kommer projektet att ha skyddat 65 tigrar, 225 elefanter, 130 Sumatras orangutanger och 52 000 hektar naturlig skog . Detta projekt utgör också 1000 hektar oljepalmsplantager som förvaltas av småskaliga odlare, en ökning av intäkterna för 425 familjer och skydd för 1,6 miljoner träd.

Caudalie säljs av: Pomeline