Rekommendera sidan på Facebbok

Hudvård

Vad är brasiliansk vaxning?

hudvård och vaxning

Brasiliansk vaxning kallas även för intim vaxning som ger en slät och fin hud, helt fri från hårstrån. Så anser du att lurvigt är vackert så är inte den brasilianska varianten av vaxning något för dig!
Är du trött på att behöva raka dig var tredje dag och trots det aldrig få det där riktigt lena och släta som du önskar uppnå? Då är brasiliansk vaxning utförd av en skönhetssalong något för dig! Efter att du utfört denna vaxning så kommer du känna en otroligt befriande och skön känsla då rakning hemma var tredje dag enbart är ett irriterande och tidskrävande arbete.

Intim vaxning

Denna intima vaxning härstammar precis som namnet förklarar ifrån det vackra och soliga Brasilien. Det blev tidigt ett hett mode att i sin bikini vara helt fri ifrån hårväxt då det ansågs väldigt fint. Men vad som är värt att ha i åtanke är att det inte enbart är det hår utanför bikinilinjen som tas bort, man avlägsnar vid denna behandling nämligen rubbet, där även håret mellan skinkorna inkluderas!
Den som inte tidigare utfört denna hårborttagningsmetod kommer att få en positiv överraskning där en otroligt len känsla kommer att upplevas. Det har många gånger diskuterats kring den brasilianska vaxningen om det är snyggt, coolt eller konstigt. Du kan komma att behöva inta ett flertal positioner under din behandling men faktum är att den största andelen kunder som utför denna hårborttagningsmetod faktiskt blir en kund som framöver återkommer regelbundet.
Pomeline hudvårdssalong är därför väldigt noga med att alltid utföra behandlingen på ett behagligt och respektfullt sätt. Alltid med full diskretion och i en skön och betryggande miljö. Allt för att du som kund skall känna dig 100 % komfortabel under din behandling.

Vad kostar brasiliansk vaxning hos skönhetssalong?

På Pomeline utförs alltid brasilianska vaxningar till ett fast pris som är 550 kr inkl. moms. Detta är ett mycket bra pris och behandlingen tar cirka 30 minuter att utföra. på hemsidan finns en rad tips på vad du som kund bör tänka på både innan och efter din behandling, du kan läsa mer om detta på pomeline.se Skönhetssalongen finns i Göteborg på Valhallagatan 3. Du kan nå Skönhetssalongen via e-post info@pomeline.se eller via telefon på 031-20 16 50. För att kunna ge alla kunder bästa möjliga service så har Pomeline enbart tidsbeställningar på behandlingar, kontakta alltid skönhetssalongen i Göteborg för att boka upp en tid som passar dig. Pomeline skönhetssalong är mycket flexibel och har även öppet på lördagar efter överenskommelse.